ΒΛΑΧΟΥ ΖΕΤΑ

Εκτός από την προσωπική μου μελέτη και προσπάθεια όλα τα σχολικά μου χρόνια, και ιδίως φέτος, πιστεύω πως ιδιαίτερη βοήθεια μου πρόσφεραν οι καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ, οι οποίοι ήταν δίπλα μου σε κάθε δυσκολία και όποια αδυναμία είχα, μαζί προσπαθούσαμε να την ξεπεράσουμε. Το φροντιστήριο Ορόσημο με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να μπορέσω να είμαι πιο αποτελεσματική σε κάθε μάθημα που εξεταζόμουν. Και υποστηρίζω αυτή μου την άποψη διότι το φροντιστήριο μου παρείχε καλογραμμένα και πλήρη συγγράμματα τα οποία με καθοδήγησαν όλη τη χρόνια μέχρι και την περίοδο των εξετάσεων.


Η μελέτη των εκδόσεων Ορόσημο αλλά και τα θέματα προσομοίωσης στα οποία ασκήθηκα θέλω να τονίσω πως έπαιξαν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορούσα να συνδυάσω καλύτερα τη θεωρία με τις ασκήσεις και να μπω πιο εύκολα στις απαιτήσεις κάθε είδους άσκησης. Με αυτόν τον τρόπο είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλά είδη ασκήσεων και έτσι να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία και άνεση στην επίλυσή τους.


Οι κατευθύνσεις που έλαβα από τους καθηγητές μου ήταν ιδιαίτερα σημαντικές καθώς με έμαθαν να διαχειρίζομαι το άγχος που με κυρίευε για τα μαθήματα και να έχω εμπιστοσύνη στη γνώμη και στις γνώσεις μου , γεγονός που με βοήθησε να είμαι πιο αποδοτική και να επιτύχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα και τελικά τον στόχο μου.


Ως συνταγή επιτυχίας στους φετινούς υποψηφίους για τις πανελλαδικές εξετάσεις θα ήθελα να πω πως το παν είναι ένα σωστό και ολοκληρωμένο διάβασμα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς , εμπιστοσύνη στον εαυτό σας (πολύ σημαντικό), όχι άγχος, όσο μπορείτε να διαθέτετε χρόνο για ξεκούραση (και λίγη διασκέδαση…) και μην αφήσετε κανέναν να αποσπάσει την προσοχή σας και να μπει εμπόδιο στον στόχο σας !