ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗ ΑΝΤΑ

Τα βιβλία και τα φυλλάδια των εκδόσεων ΟΡΟΣΗΜΟ απαλλάσουν τους μαθητές από βαρύ φόρτο εργασίας, καθώς περιλαμβάνουν ταξινομημένη και συγκεντρωμένη όλη την ύλη του κάθε μαθήματος, διευκολύνοντας έτσι την εκμάθησή της. Επιπλέον, περιέχουν πληθώρα απαιτητικών θεμάτων και ασκήσεων προς λύση, που «ξεφεύγουν» από το επίπεδο δυσκολίας των σχολικών βιβλίων το οποίο δεν ανταποκρίνεται στο αντίστοιχο επίπεδο δυσκολίας των πανελλαδικών εξετάσεων.


Οι καθηγητές μου, ο καθένας με τον τρόπο του, με ανέβαζαν κάθε μέρα ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στην κορυφή. Αυτό που αγάπησα περισσότερο στον τρόπο διδασκαλίας τους ήταν η προσωπική τους ενασχόληση με καθέναν μας ξεχωριστά. Και φυσικά, αν και δεν μπορούσα να τις εκτιμήσω τότε, οι ατελείωτες ώρες «έκτακτων» μαθημάτων -ώστε να καλυφθεί έγκαιρα η ύλη και να λυθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ασκήσεις- δείχνουν το μεράκι που είχαν, έχουν και θα έχουν οι καθηγητές μου για αυτό που κάνουν.


Στους μαθητές που ετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2016 θα πρότεινα να σταματήσουν να ψάχνουν για μια συνταγή επιτυχίας. Δεν υπάρχει συνταγή, ούτε εύκολος δρόμος, υπάρχετε μόνο εσείς που ναι, θα κουραστείτε, θα εξαντληθείτε, θα αγγίξετε τα όριά σας, αλλά κάποιος κάποτε είπε ότι όταν αγγίζεις τα όρια σου αυτά απλώς επεκτείνονται. Και να θυμάστε: ΌΛΕΣ οι ασκήσεις λύνονται και ΌΛΑ τα θέματα αντιμετωπίζονται!

 
Newsletter